Małgorzata Hert
Ketchup z cukinii? Tak, to możliwe. Cieszy się on na prawdę dużą popularnością, a w otchłani internetu można znaleźć wiele różnych przepisów na przygotowanie tego specjału. Różnią się one jednak składnikami i sposobem przygotowania. Wspólnym elementem przepisów jest niezaprzeczalny fakt, że ketchup jest pyszny. Postanowiłam to sprawdzić i przygotowałam swoją wersję ketchupu i przyznam, że faktycznie jest wspaniały! Pełen dobrych składników bez konserwantów, barwników i chemicznych dodatków. Ma lekko słodki smak, z nutką kwaśności oraz pikanterii o której intensywności możecie zdecydować sami. Wspaniały dodatek do kanapek, pizzy i wielu dań.
0 (0 ocen)
Porady
- ketchup warto przygotować w małych słoiczkach, bowiem nie zawiera konserwantów i po otwarciu nie może zbyt długo stać w lodówce
Komentarze