Kasza z serem i owocami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.KASZĘ GOTUJE, DODAJE 6 ŁYŻEK CUKRU, POKRUSZONY SER, SEREK I RODZYNKI. WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAM. POŁOWĘ PRZEKŁADAM DO NATŁUSZCZONEGO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO.
KIWI OBIERAM I KROJE W PLASTERKI. jABŁKA OBIERAM, I ŚCIERAM NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH, PODSMAŻAM I MIESZAM Z 2 ŁYŻKAMI CUKRU, NASTĘPNIE WYKŁADAM NA MASĘ Z KASZY I SERKÓW. POŁOWĘ POZOSTAŁEJ KASZY WYKŁADAM NA MASĘ Z JABŁEK, NA NIEJ UKŁADAM PLASTRY KIWI, KILKA ZOSTAWIAM DO DEKORACJI. KIWI POSYPUJĘ ŁYŻKĄ CUKRU I WYKŁADAM POZOSTAŁĄ MASĘ SEROWA. WSZYSTKO ZAPIEKAM OK 30 MINUT. PO WYJĘCIU DEKORUJĘ OWOCAMI
Komentarze