Kasza jaglana z jabłkami i bananami

4.51 (174 ocen)

  • 1 min
  • Łatwy

Kasza jaglana na słodko - to ciekawy pomysł zarówno na śniadanie, jak i podwieczorek. Ja, ze smakiem, zajadam się nią w pracy. To mój śniadaniowy numer jeden ;) Pyszna jaglanka na ciepło i na zimno.

  • 1 min
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 woreczek kaszy jaglanej (100g)
    2 banany
    2-3 jabłka
    Olej kokosowy (lub masło)
    Cynamon
    Miód
    Sól
Wystaw ocenę:

4.51 (174 ocen)

Zobacz również:

Desery Śniadanie

Kasza jaglana z jabłkami i bananami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
    Banany oraz jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy i dusimy na nim owoce. Gdy owoce zmiękną, dodajemy ugotowaną wcześniej kaszę. Mieszamy, doprawiamy cynamonem oraz miodem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Banany Cynamon Jabłka Kasza jaglana Owoce

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować