Karkówka w majonezie z pieczarkami

4.5 (159 ocen)

  • 1 godz. 20 min

Cos dla wielbicieli pieczonego mięsa,

  • 1 godz. 20 min

Składniki:

  • 6 plastrów karkówki,majonez, jogurt aturalny, fasolka ,szparagowa, ziemniaki,pieczarki,przyprawa do karkówki,,cebula,3 ząbki czosnku,
Wystaw ocenę:

4.5 (159 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Karkówka w majonezie z pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Plastry karkówki myjemy osuszamy,nacieramy przyprawą do karkówki, cebulą , opruszamy mąką, smażymy na rozgrzanym oleju,przekładamy do żaroodpornego naczynia,podleawmy 7 łyżkami wody.W tym czsie przygotowujemy sos .Do kubka wylewamy majonez i 3 łyżki joguryu naturalnego,3 ząbki posiekab]nego czosnku , .Upieczone mieśo smarujemy sosem majonezowym na to wykładamy usmażone pieczarki ,dalej zapiekamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować