Karkówka w czerwonym winie

5 (171 ocen)

Pyszniutka:)

Składniki:

  • 90 dag karkówki
    1/2 szkl czerwonego wina
    sól, pieprz
    majeranek, papryka słodka
    czosnek granulowany
Wystaw ocenę:

5 (171 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Karkówka w czerwonym winie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Karkówkę dzień wcześniej umyć, osuszyć i natrzeć przyprawami. Zalać winem i w tej marynacie wstawić do lodówki na całą noc.
  • 2. Karkówkę włożyć do rękawa do pieczenia i piec przez ok 1,5 godziny w 180 stopniach.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czerwone wino Karkówka Marynata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Marynowanie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować