Karkówka pod pierzynką

  • wyświetlono: 2325 |
  • dodany do książki kucharskiej: 3 |
  • polecenia: 0

Pyszny i szybki pomysł na soczystą karkówkę

Bilcia

Składniki

- 6 kotletów z karkówki
- 6 plastrów sera żółtego
- 6 łyżeczek majonezu
- przyprawa do karkówki, zioła prowansalskie

Sposób przygotowania przepisu:

Karkówka pod pierzynką

  • 1. Kotlety myjemy osuszamy obsypujemy przyprawą do karkówki. Na każdy kotlet kładziemy łyżeczkę majonezu, rozsmarowujemy , na to plasterek sera i posypujemy ziołami prowansalskimi. Wszystko wkładamy na godzinkę do piekarnika nagrzanego do 160C ( przy termoobiegu).

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilmoj_niedzielny_obiadkarkówkaobiadtanioszybko

Komentarze

Podobne przepisy

.

Dodane przez: Anitka0804

Schab pod pierzynką

Zamiast tradycyjnych kotletów w...

Kurczak pod marchewkową pierzynką

Dodane przez: Dalia84

Kurczak pod marchewkową pierzynką

Soczyste mięso i warzywna pierzynka....

Schab pod szpinakową pierzynką

Dodane przez: Cukiereczek

Schab pod szpinakową pierzynką

Jeżeli znudziły się Wam zwykłe...

Schab pod pierzynką

Dodane przez: kiziolek201

Kurczak pod pierzynką

Polecam na każdą okazję kotlety...

schab

Dodane przez: ladygoga

SCHAB POD PIERZYNKĄ

Jeśli tak jak ja, macie już dość...

danie

Dodane przez: Kulinarna Chwila

Schab pod smaczną pierzynką

Kotlety schabowe pod aromatyczną...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE