KARKÓWKA FASZEROWANA PIECZARKAMI

4.5 (144 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Średni

POMYSł NA OBIAD JEST PYSZNA

  • Więcej niż 10 osób
  • Średni

Składniki:

  • 1 KG KARKÓWKI 30 DAG PIECZAREK JEDNA CEBULA ZĄBKI CZOSNKU 1 ŁYŻKA MAJONEZU 3 ŁYŻKI MUSZTARDY 3 ŁYŻKI OLEJU SOL PIEPRZ BAZYLIA OREGANO ROZMARYN ŁYŻKA PRZYPRAWY DO KURCZAKA
Wystaw ocenę:

4.5 (144 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Karkówka faszerowana pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. CEBULE POKROIĆ ZRÓMIENIĆ NA NIEWIELKIEJ ILOSĆI OLEJU DODAĆ POKROJONE PIECZARKI NA KONCU ZĄBEK CZOSNKU SOL PIEPRZ DO SMAKU I LEKKO PODDUSIC PO OSTUDZENIU FASZEROWAC KARKOWKE NASTEPNIE MIESO DODAC DO MARYNATY POSYPAĆ ROZMARYNEM I W ZARODPORMYM NACZYNIU PIEC OK 90 MIN W 200'C

Porady

PRZED PIECZENIEM ODSTAWIAM MIESO GOTOWE Z FARSZEM W MARYNACIE DO LODOWKI NA 2 GODZ

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Pieczenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować