Kapusta czerwona z majonezem

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Idealny dodatek do drugich dań mięsnych.

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • duży słoik kapusty czerwonej
    2 duże łyżki majonezu
    mała cebula
    pęczek koperku
    pieprz i sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki

Kapusta czerwona z majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na sitko wyciągnąć z słoika kapustę czerwoną i odcisnąć sok. Do miseczki przełożyć kapustę, dodać pokrojoną drobniutko cebulkę oraz drobno posiekany koperek. Przyprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wymieszać z majonezem. Odstawić na 30 minut do przegryzienia smaków.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Sałata

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować