Kapuściany kociołek

5 (156 ocen)

  • 45 min

Rozgrzewające danie, w sam raz na obiad po długim spacerze.

  • 45 min

Składniki:

  • 1 główka kapusty
    4 parówki
    1 papryka czerwona
    1 cebula
    Pęczek koperku
    3 łyżki koncentratu pomidorowego
    Warzywko, sól, pieprz ziołowy do smaku
Wystaw ocenę:

5 (156 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kapuściany kociołek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować, zalać wodą, doprawić warzywkiem, gotować ok. 10 minut. Parówki , paprykę i cebulę pokroić w kostkę i przesmażyć na patelni. Dodać do kapusty. Posiekać koperek, dodać do kociołka. Doprawić do smaku pieprzem ziołowym i koncentratem pomidorowym.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować