kanapeczki z faszerowanej bagietki

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Super przekąska na różnego rodzaju imprezę ! Prosta w wykonaniu . Można zmieniać zawartość według upodobania !

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - bagietka: 1 sztuka
    - serek kanapkowy: 1 sztuka
    - plasterki wędliny: 6 sztuk
    - ogórek kiszony: 3 sztuki

Kanapeczki z faszerowanej bagietki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę rozcinamy wzdłuż jednej strony ! Wyciągamy środek . Wnętrze bagietki smarujemy serkiem kanapkowym , na nim układamy plastry wędliny na końcu przekrojone ogórki ! Całość ciasno zwijamy w rulon . Zawijamy w folię spożywczą i wkładamy do lodówki . Bagietka najlepiej smakuje gdy całkowicie zmięknie , ale bywały sytuacje gdy kroiłam ją 15 min po zwinięciu :) kroić w poprzek 3 cm kanapeczki ! SMACZNEGO !!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy