KALAFIOR W CIEŚCIE PIWNYM

4.49 (183 ocen)

  • 30 min

CZĘSTO LUBIMY SIĘ NIM ZAJADAĆ GDYŻ SMAKUJE ZNAKOMICIE.

  • 30 min

Składniki:

  • CIASTO:
    0.5 SZKL PIWA
    3 ŁYŻKI MĄKI
    1 JAJKO
    0.5 ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA
    0.5 ŁYŻECZKI WEGETY
    SZCZYPTA PIEPSZU
    0.5 ŁYŻECZKI MAGI
Wystaw ocenę:

4.49 (183 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kalafior w cieście piwnym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. WSZYSTKIE SKŁADNIKI POŁĄCZ I DOKŁADNIE WYMIESZAJ.
    1 MAŁY KALAFIOR-UGOTUJ AL DENTE W LEKKO OSOLONEJ WODZIE,POCZYM PODZIEL NA RÓŻYCZKI KTÓRE OBMOCZ W CIEŚCIE I SMAŻ W GŁĘBOKIM TLUSZCZU DO ZRUMIENIENIA.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować