Kakaowy budyń z kaszy jaglanej i awokado

4.99 (161 ocen)

Zdrowy, bezmleczny deser

Składniki:

  • 5 sporych łyżek ugotowanej kaszy jaglanej (ok. 30 g przed gotowaniem)
    1/2 dużego awokado
    1 łyżka czegoś płynnego do słodzenia (miód, syrop z agawy itp.)
    1 łyżka kakao
Wystaw ocenę:

4.99 (161 ocen)

Zobacz również:

Desery

Kakaowy budyń z kaszy jaglanej i awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszę jaglaną wypłukać i ugotować w objętości wody 2,5 razy większej niż objetość kaszy.
    Wszystkie składniki zmksować na gładką masę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Kakao Kasza jaglana

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wegańska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować