Kajzerki z masłem i miodem

  • wyświetlono: 421 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 4

Nigdy nie lubiłam słodkości na śniadanie, ale tak podane od niedawna na prawdę mi smakują. Tak przygotowanymi bułeczkami poczęstował mojego męża nasz ksiądz. To bardzo szybkie i smaczne śniadanko.

123
  • 4 porcje
  • 10min
  • Łatwy

Składniki

4 bułki kajzerki
masło wedle uznania
miód pszczeli wedle uznania

Sposób przygotowania przepisu:

Kajzerki z masłem i miodem

  • jk1. Bułki kroję na pół, wstawiam do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekam aż się staną chrupiące ok. 5-7 minut. Od razu smaruje masłem i polewam miodem, gotowe.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

śniadaniebułkipieczywo

Komentarze

Podobne przepisy

Tortilla z serkiem i łososiem.

Dodane przez: Joanna Kryla

Tortilla z serkiem i łososiem

Delikatny śmietankowy serek i wyrazisty...

Tortilla

Dodane przez: JulkaTomeczek

Tortilla z łososiem i twarożkiem

Doskonała przekąska na imprezy...

Babeczki z ricottą i mascarpone

Dodane przez: beniawojt

Babeczki z ricottą i mascarpone

Smakują naprawdę wyśmienicie i...

Drożdżówki z parówką i serem

Dodane przez: czarrna

Drożdżówki z parówką i serem

Bułeczki z parówką, idealne na...

Foccacia z ziołami i ziemniakiem

Dodane przez: 2milutka

Foccacia z ziołami i ziemniakiem

Foccacia to potrawa z kuchni włoskiej...

Galareta z warzywami i kurczakiem

Dodane przez: mysza75

Galareta z warzywami i kurczakiem

Wiosenna galareta z warzywami...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE