Jogurt z syropem klonowym, biszkopcikami i truskawkami liofilizowanymi

0 (0 ocen)

  • 3 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Pyszny pomysł na śniadanie lub po prostu jak mamy ochotę na coś słodkiego.

  • 3 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 300 g gęstego jogurtu naturalnego
    2-3 łyżki syropu klonowego
    3-4 łyżki mini biszkopcików
    30 g truskawek liofilizowanych
    jadalne kwiaty do ozdoby

Jogurt z syropem klonowym, biszkopcikami i truskawkami liofilizowanymi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do miseczek lub słoiczków przekładamy jogurt, polewamy syropem klonowym, posypujemy biszkopcikami, truskawkami oraz jadalnymi kwiatkami. Jemy od razu lub zabieramy do pracy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy