Jarzynka do obiadu

2 (1 ocen)

Pyszna i zdrowa jarzynka z dodatkiem orzechów włoskich. Mniam:)

Składniki:

  • ok 25 dag fasolki szparagowej świeżej lub mrożonej

    3-4 marchewki

    garść siekanych orzechów włoskich

    2 łyżki masła
Wystaw ocenę:

2 (1 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jarzynka

Jarzynka do obiadu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie. Marchew obrać i pokroić w grube słupki, ugotować w osolonej wodzie. Orzechy podsmażyć na maśle. Ugotowane warzywa wymieszać podawać na ciepło polane masłem z orzechami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa Marchewka Orzechy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować