Jajka z tuńczykiem

4.49 (197 ocen)

Jajka z pastą rybną

Składniki:

  • 6 jajek
    1 puszka tuńczyka rozdrobnionego
    4-5 ogórków kiszonych
    majonez
    sól, pieprz
    szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.49 (197 ocen)

Jajka z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Tuńczyka odsączyć, ogórki pokroić w kostkę i odcisnąć, dodać starte na grubym oczku żółtka, wymieszać z majonezem i doprawić do smaku. Farsz nałożyć do połówek jajek i posypać szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Farsz Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Święta Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować