Jajka z pastą z pieczarkami

  • wyświetlono: 1543 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Alternatywa dla jajek z majonezem

Składniki

Składniki:

2 jajka
3 pieczarki
1 łyżeczka masła klarowanego
1 łyżka majonezu
sól, pieprz, papryka słodka

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka z pastą z pieczarkami

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i studzimy. Przecinamy na pół i wydrążamy żółtka.
    Pieczarki ścieramy na tarce albo kroimy na drobno i podsmażamy na masełku. Studzimy.
    W miseczce mieszamy żółtka, pieczarki, majonez i doprawiamy solą, pieprzem i papryką słodką.
    Nadziewamy jajka pastą i posypujemy do dekoracji papryką czerwoną.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pieczarkiJajkamajonezWielkanocprzekąskiśniadanietanie daniekuchnia polskaszybkiimprezyprosty przepisdanie bez mięsajajka z pastą z pieczarek

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Dodane przez: Kamciss

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka.

Przepis sprawdza się na każdej...

Jajka z pieczarkami

Dodane przez: czarrna

Jajka z pieczarkami

Jajka z kremowym farszem :)

Jajka faszerowane pastą z czerwonej fasoli

Dodane przez: magdzia44448

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z CZERWONEJ FASOLI

Farsz, który odmieni zwykłe jajka...

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Dodane przez: pierniczkowo

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Jajeczna przystawka na Wielkanocny...

Jajka

Dodane przez: RedakcjaPP

Jajka z pastą sardynkową

Robiłam je wiele razy. Do dekoracji...

jajka z pastą

Dodane przez: polcia

Jajka z pastą z makreli

Szybka, pyszna i efektowna przystawka.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE