Jajka z łososiem

  • wyświetlono: 603 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Smaczna przystawka :)

DSC_0795

Składniki

jajka 4 szt
łosoś wędzony plastry 100 g
szalotka 1 szt
majonez 1/2 łyżki
sól i pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka z łososiem

  • 1. Jajka ugotować, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka, dodać do nich drobno pokrojonego łososia (kawałek zostawić do dekoracji) i posiekaną szalotkę. Wymieszać z majonezem i doprawić. Masę nałożyć do połówek jajek, udekorować kawałkami łososia i szalotki. Smacznego :)

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilprzystawkaWielkanocświętałosoś wędzonyprzekąskaJajka faszerowanena przyjęciegościejajka z łososiemimprezowe menumenu dla gościurodzinowe menu

Komentarze

Podobne przepisy

image-1974b5o

Dodane przez: wiesiołek

Jajka z łososiem

Doskonała forma podania jajek na...

Jajka faszerowane tatarem z łososia

Dodane przez: Konto nieaktywne

Jajka faszerowane tatarem z wędzonego łososia

Tatar z łososia idealnie komponuje...

Jajka z łososiem

Dodane przez: czarrna

Jajka z łososiem

Na wielkanocny stół

jajka z łososiem

Dodane przez: Kasja1986

faszerowane jajka z łososiem

pyszna, szybka i elegancka przystawka

Jajka z łososiem faszerowana kaparami

Dodane przez: Koper

Jajka z łososiem faszerowane kaparami

Wędzony łosoś znakomicie komponuje...

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: agarybak76

Jajka faszerowane łososiem

Jajka można faszerować na różne...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE