Jajka pod szynką szwardzwaldzką i rzeżuchą

  • wyświetlono: 354 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Przekąska z jajek.

PolskaGotuje
  • 4 porcje
  • Łatwy

Składniki

- Jajko: 4 sztuki
- majonez: 1 łyżka
- ogórki konserwowe: 2 sztuki
- szynka szwardzwaldzka: 8 sztuk
- pomidorki koktajlowe: 4 sztuki
- rzeżucha: 1 sztuka

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka pod szynką szwardzwaldzką i rzeżuchą

  • 1. Jajka ugotowac na twardo. Obrac, przekroic na pól. Miseczke lub talerz wylożyc rzeżuchą. Jajko posmarować majonezem, na to położyć drobno pokrojone ogórki konserwowe.
  • jajko2. W każdy plaster szynki zawinąć kilka kiełków rzeżuchy, zwinać i ułożyć na jajku. Na gore dać połówkę pomidorka.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

Wielkanocwiosnakomuniajajka_wielkanocne

Komentarze

Podobne przepisy

jajka faszerowane tuńczykiem z rzeżuchą

Dodane przez: atina27

Jajka faszerowane z tuńczykiem i rzeżuchą

Polecam na śniadanie wielkanocne

Jajka faszerowane brokułem i szynką

Dodane przez: jolao

Jajka faszerowane brokułem i szynką

Brokuł, szynka i papryczka chili...

Jajka faszerowane z rzeżuchą

Dodane przez: joanna30

Jajka faszerowane z rzeżuchą

Pyszne jajka na wielkanocne śniadanie.

Wiosenne jajka z rzeżuchą.

Dodane przez: BABECZKA 35

Wiosenne jajka z rzeżuchą

Takie jajka możemy przygotować...

Jajka faszerowane szynką i ananasem

Dodane przez: justi2401

Jajka faszerowane szynką i ananasem

Jajka faszerowane uwielbiam w każdej...

Jajka z białym serkiem i rzeżuchą.

Dodane przez: BABECZKA 35

Jajka z białym serkiem i rzeżuchą.

Szybka przekąska z jajek.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE