Jajka faszerowane serem cheddar i koperkiem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 6 osób

Przygotowanie tych jajek nie zajmie więcej czasu niż jajek z majonezem a są naprawdę smaczne.

  • 20 min
  • Dla 6 osób

Składniki:

  • 3 jajka L
    3 łyżki startego sera cheddar
    1 łyżka drobno posiekanego koperku
    1 łyżka majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki Majonez

Jajka faszerowane serem cheddar i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy. Obieramy ze skorupek, przekrawamy wzdłuż na pół.
  • 2. Żółtka mieszamy z serem, koperkiem, majonezem, solą i pieprzem.
  • 3. Farsz nakładamy na białka. Dekorujemy startym serem i koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Koper

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować