
Dodane przez: ewaeu
Faszerowane jajka bardzo często goszczą na naszym stole, a ja chętnie poszukuję nowych pomysłów na farsze. Tym razem połączyłam ostrą rukolę, delikatną pietruszkę, chrupiące orzechy i aksamitny majonez, a wszystko to dodatkowo owinęłam plasterkiem dojrzewającej szynki. Dla mnie super smak. Przepis od beciiaaa.
Dorota Truszczyńska babkawformie.blogspot.com
jajka faszerowane rukolą i orzechami
Dodane przez: Ewelina Marcin
Jajka na twardo faszerowane masą...
Dodane przez: LenaGotuje
Pieczone jajka z pomidorkami, szynką,...
Dodane przez: Joanna Kryla
Jajka to podstawowy i zdrowy element...
Dodane przez: Zdrowo_by_katarzynka
Zamiast jajecznicy czy omletów,...
Dodane przez: VioletoweKucharzenie
Bardzo polubiłam kaszę jaglaną...
Komentarze