Jajka faszerowane pieczarkami

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Jajka ugotowane na twardo z wilgotnym, pieczarkowym farszem z dodatkiem musztardy.

  • 20 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - kilka pieczarek
    - 1 cebula
    - jajka
    - majonez
    - musztarda sarepska
    - sól i pieprz

Jajka faszerowane pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki i cebulę drobniutko posiekać i podsmażyć na patelni z dodatkiem soli i pieprzu. Jajka ugotować na twardo, przekroić na pół, wydłubać żółtka do miseczki. Dodać podsmażone pieczarki, 2 łyżeczki musztardy sarepskiej, majonez do uzyskania fajnej masy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy