Jajka faszerowane pastą z halibuta

  • wyświetlono: 391 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszna propozycja na kolację w Wielki Piątek lub na wielkanocny stół .Pasuje również na imprezy .

077

Składniki

8 jajek ugotowanych na twardo

250 g wędzonego halibuta

3 łyżki majonezu

2 łyżeczki posiekanego szczypiorku + do dekoracji

sól , pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka faszerowane pastą z halibuta

  • 1. Jajka obrać i przeciąć wzdłuż na pół .

    Wyjąć żółtka i pokroić w drobną kostkę .

    Halibuta podzielić na kawałeczki wyjmując wszystkie ości .

    Żółtka , rybę i szczypiorek wymieszać z majonezem , doprawić solą i pieprzem .

    Całość zmiksować blenderem .

    Powstałą pastą napełnić połówki jajek .

    Udekorować szczypiorkiem .

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy


Jajka faszerowane ostrą pastą z tuńczyka

Dodane przez: Wędrówki po kuchni

Jajka faszerowane ostrą pastą z tuńczyka

Połączenie jajek i tuńczyka daje...

Dodane przez: nadia180

Jajka faszerowane pastą z serka

Na pożywne śniadanie zaprosiła...

Jajka faszerowane pastą z kukurydzy

Dodane przez: magdzia44448

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ KUKURYDZIANĄ

Jajka faszerowane pyszną pastą...

image-09mh3kd

Dodane przez: malesia3

Jajka faszerowane pastą serową

Jajka można podać na kolację ,...

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ GROSZKOWĄ

Dodane przez: Ania_L

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ GROSZKOWĄ

Na przekór zimowej pogodzie mam...

Jajka z pastą z tuńczyka

Dodane przez: risagreen

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Przystawka idealna przed mięsnym...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE