JAJKA FASZEROWANE PASTĄ KUKURYDZIANĄ

  • wyświetlono: 254 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Jajka faszerowane pyszną pastą z kukurydzy, której smak podkreśla ostra musztarda i ogórki małosolne, natomiast świeży koperek i szczypiorek są idealnym wykończeniem. :)

44262508_250283372311484_5660960856851087360_n
  • 3 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

3 jajka ugotowane na twardo,
sól i pieprz do smaku,
2 łyżki kukurydzy Bonduelle,
łyżeczka ostrej musztardy,
łyżeczka majonezu,
żółtka wydrążone z jajek,
mały ogórek małosolny,
po kilka gałązek koperku i szczypiorku.

Sposób przygotowania przepisu:

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ KUKURYDZIANĄ

  • 1. Zmiksować żółtka z kukurydzą, musztardą i majonezem.
    Dodać bardzo drobno posiekanego ogórka oraz koperek ze szczypiorkiem. Wszystkie składniki połączyć i doprawić do smaku.
    Przygotowaną pastą faszerować jajka. Ozdobić kukurydzą.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

kukurydzaWielkanocJajka faszerowaneprzepis_miesiąca1000

Komentarze

Podobne przepisy

jajka

Dodane przez: AnnaKoziel

Jajka faszerowane pastą z awokado

Bardzo pożywna pasta, bo awokado...

Jajka faszerowane pastą z groszku

Dodane przez: magdzia44448

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z GROSZKU

Groszek w połączeniu z jogurtem...

Jajka faszerowane pastą z czerwonej fasoli

Dodane przez: magdzia44448

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z CZERWONEJ FASOLI

Farsz, który odmieni zwykłe jajka...

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Dodane przez: pierniczkowo

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Jajeczna przystawka na Wielkanocny...

jajka faszerowane pastą z jarmużem

Dodane przez: agi0911

Jajka faszerowane pastą z jarmużem

po prostu pychotka


Jajka faszerowane ostrą pastą z tuńczyka

Dodane przez: Wędrówki po kuchni

Jajka faszerowane ostrą pastą z tuńczyka

Połączenie jajek i tuńczyka daje...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE