Jajka faszerowane

  • wyświetlono: 504 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybkie jajka faszerowane ze składników, które zawsze są w lodówce.

MonikaW
  • 20min

Składniki

jajka,
majonez,
troszkę musztardy,
ser żółty,
sól,
pieprz,
szczypiorek lub cebula.

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka faszerowane

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy na pół i wyjmujemy żółtka. Żółtka ucieramy ze startym na drobnych oczkach serem, majonezem, odrobiną musztardy i posiekanym szczypiorkiem. Doprawiamy solą oraz pieprzem i napełniamy pastą białka.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodyWielkanocJajka faszerowaneprzystawka na imprezęjajka ze szczypiorkiemjaka faszerowane żółtym seremjajka faszerowane szczypiorkiem

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: agarybak76

Jajka faszerowane łososiem

Jajka można faszerować na różne...

Faszerowane jajka

Dodane przez: Gosia123

Faszerowane jajka

Jajka z pysznym nadzieniem. Idealnie...

Jajka faszerowane

Dodane przez: Antolka

Faszerowane jajka

Istnieje wiele rodzajów farszy...

image-1mo1iq2

Dodane przez: katarzynka455

Faszerowane jajka w galarecie

Jajka troszkę inaczej może troszkę...

image-22dvfv5

Dodane przez: TasteTherapy

Jajka faszerowane tuńczykiem

Powoli zbliżają się święta ! Niezaprzeczalnie...

Jajka faszerowane tuńczykiem

Dodane przez: bogusia82

Jajka faszerowane tuńczykiem

Bardzo lubię jajka faszerowane...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE