Jajka faszerowane

  • wyświetlono: 1157 |
  • dodany do książki kucharskiej: 5 |
  • polecenia: 0

Świetne na wielkanocny stół jajka znikły w mgnieniu oka

Anitka0804
  • 30min

Składniki

10 jajek
2 korzenie chrzanu
20 dag szynki konserwowej
pęczek pietruszki zielonej
2 łyżki musztardy

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka faszerowane

  • 1. Jajka przecinamy na pół.Wyjmujemy żółtka. Żółtka ucieramy z musztardą dodajemy chrzan, szynkę pokrojoną w kosteczkę. Na jajka robimy kulki z farszu. Ozdabiamy natką pietruszki.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzumama_mnie_nauczylaszynkachrzanWielkanocpietruszkaJajka faszerowanejajka faszerowne musztarda

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: agarybak76

Jajka faszerowane łososiem

Jajka można faszerować na różne...

Faszerowane jajka

Dodane przez: Gosia123

Faszerowane jajka

Jajka z pysznym nadzieniem. Idealnie...

Jajka faszerowane

Dodane przez: Antolka

Faszerowane jajka

Istnieje wiele rodzajów farszy...

image-22dvfv5

Dodane przez: TasteTherapy

Jajka faszerowane tuńczykiem

Powoli zbliżają się święta ! Niezaprzeczalnie...

Jajka faszerowane tuńczykiem

Dodane przez: bogusia82

Jajka faszerowane tuńczykiem

Bardzo lubię jajka faszerowane...

image-1mo1iq2

Dodane przez: katarzynka455

Faszerowane jajka w galarecie

Jajka troszkę inaczej może troszkę...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE