Jajka faszerowane

  • wyświetlono: 803 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Ulubione danie moich świątecznych gości.

Irmina
  • 20min

Składniki

10 jaj
groszek konserwowy
por
majonez
papryka czerowona
sół, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka faszerowane

  • 1. 1.Gotujemy jajka na twardo. Studzimy
    2. Po wystudzeniu kroimy jajka na pół, wyjmujemy żółtka.
    3. Paprykę czerwoną kroimy w kostkę, por w cienkie paseczki
    4. Paprykę, por, groszek i żółtka mieszamy następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku.
    5. Przygotowanym farszem nadziewamy połówki jajek.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

Jajka faszerowanekonkurs-_wielkanocny

Komentarze

Podobne przepisy

Faszerowane jajka

Dodane przez: Gosia123

Faszerowane jajka

Jajka z pysznym nadzieniem. Idealnie...

Jajka faszerowane

Dodane przez: Antolka

Faszerowane jajka

Istnieje wiele rodzajów farszy...

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: agarybak76

Jajka faszerowane łososiem

Jajka można faszerować na różne...

image-22dvfv5

Dodane przez: TasteTherapy

Jajka faszerowane tuńczykiem

Powoli zbliżają się święta ! Niezaprzeczalnie...

image-1mo1iq2

Dodane przez: Konto nieaktywne

Faszerowane jajka w galarecie

Jajka troszkę inaczej może troszkę...

Jajka faszerowane tuńczykiem

Dodane przez: bogusia82

Jajka faszerowane tuńczykiem

Bardzo lubię jajka faszerowane...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE