Jajecznica po szwedzku

4.93 (149 ocen)

  • 5 min

Odmiana jajecznicy, bardziej puszysta

  • 5 min

Składniki:

  • 2 jajka
    1/4 szklanki mleka
    łyżeczka mąki
    sól, pieprz
    koperek
    łyżka masła
Wystaw ocenę:

4.93 (149 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Jajecznica

Jajecznica po szwedzku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mąkę rozmieszać w mleku.
    Dodać jajka i przyprawy-wymieszać.
  • 2. Smażyć na maśle do ścięcia się.
  • jajecznica 3. Podawać z koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować