JAJECZNA SAŁATKA WIOSENNA

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób

Pyszna salatka której głównym bohaterem są jajka.Niewiele składników daje niepowtarzalny smak.Polecam na śniadanie lub kolację z kawałkiem chleba lub bułeczką.

  • 15 min
  • Dla 2 osób

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
    pół pęczka rzodkiewek
    pół pęczka szczypiorku
    3 łyżki majonezu
    sól,pieprz

Jajeczna sałatka wiosenna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy ze skorupki i kroimy w kosteczkę,przekładamy do miseczki.Rzodkiewkę myjemy,odcinamy liście i ogonek i kroimy w drobną kostkę,dokładamy do jajek.Szczypiorek myjemy i kroimy drobno-przekładamy do miseczki.Dodajemy majonez,mieszamy.Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.Mieszamy.Smacznego

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy