hot & spicy pecans

0 (0 ocen)

  • 30 min

Pyszna orzechowa przekąska.

  • 30 min

Składniki:

  • 2 szklanki orzechów pecan
    2 łyżki roztopionego masła
    łyżka sosu Worcestershire
    1/4 łyżeczki mielonej słodkiej papryki
    1/4 łyżeczki soli
    1/4 łyżeczki granulowanego czosnku
    łyżeczka chili w proszku

Hot & spicy pecans - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Piekarnik nagrzewamy do 150 stopni C.
    W misce mieszamy masło, sos Worcestershire, paprykę, chili, sól i czosnek. Mieszanką przypraw otaczamy orzechy. Rozkładamy pecan na papierze do pieczenia i pieczemy 30 minut w nagrzanym piekarniku, mieszając co 10 minut.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy