Hot dogi zapiekane w piekarniku

4.3 (208 ocen)

  • Więcej niż 10 osób

Hot dogi z piekarnika:). Niby ta sama bułka co zawsze a w środku ta sama parówka, ale smak inny, lepszy niż tradycyjnie. Nam smakowało bardzo!

  • Więcej niż 10 osób

Składniki:

  • 4 bułki do hot dogów
    4 parówki
    2 ogórki konserwowe
    1/2 papryki
    1 czerwona cebula
    majonez, musztarda, keczup
    100g żółego sera
Wystaw ocenę:

4.3 (208 ocen)

Zobacz również:

Hot dog Przekąski

Hot dogi zapiekane w piekarniku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bułki przecinamy wzdłuż, nie rozcinając ich do końca. Smarujemy majonezem i musztardą. Ogórki, paprykę i cebulę kroimy w plastry. Ser ścieramy na tarce.
  • 2. Do każdej bułki wkładamy: parówkę, plastry ogórka, paprykę i cebulę. Posypujemy staryum serem. Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 10-15 minut. Przed podaniem polewamy keczupem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Parówki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować