gulasz drobiowy

4.5 (177 ocen)

  • 60 min

Gulasz to moja ulubiona potrawa, robię na różne sposoby.

  • 60 min

Składniki:

  • pól kg serc drobiowych
    2 duże marchewki
    pół selera
    pietruszka
    ząbek czosnku
    pół cebuli
    fix gulasz
Wystaw ocenę:

4.5 (177 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Gulasz

Gulasz drobiowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serca myjemy, zagotowujemy , zbieramy szumy. Dodajemy warzywa( marchew i pietruszkę w talarki, seler i cebulę w kostkę). Gotujemy ok 30 min, po czym dodajemy fix, gotujemy następne pół godziny.

Porady

Jeżeli gulasz będzie zbyt rzadki, dodajemy łyżkę mąki. Pasuje do ziemniaków , kaszy, makaronu, ryżu.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować