Grilowany kurczak z carpaccio z buraka

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Łatwy

smacznie i zdrowo

  • 30 min
  • Łatwy

Składniki:

  • Pojedynczy filet z kurczaka
    Ser mozarella
    Ugotowany burak
    Serek camembert
    Bazylia świeża
    miód
    ocet balsamiczny
    musztarda
    oliwa
    sól
    pieprz
    przeciśnięty czosnek
    słodka papryka
    sól
    pieprz
    zioła prowansalskie
    czosnek
    oliwa.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Grilowany kurczak z carpaccio z buraka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filet z kurczaka przypraw,natrzyj oliwą i czosnkiem ,Odstaw na chwilę ,po czym usmaż na patelni grilowej,pod koniec smażenia połóż na mięsie kawałki sera camembert.
    Gotowe mięso przełóż na talerz .
    Buraka pokrój w cieńkie plasterki na talerzu obok mięsa ułóż na przemian plastry buraka z plastrami mozarelli, polej sosem balsamico .Danie udekoruj świeżą bazylią .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kurczak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować