GRILLOWANE TOSTY Z MASEŁKIEM ZIOŁOWYM WŁASNEJ PRODUKCJI

0 (0 ocen)

  • 15 min

Pyszne chrupiące tościki,idealne do dań grillowych,a takze jako samodzielna przekąska.Pycha!

  • 15 min

Składniki:

  • kilka kromek chleba tostowego(ilośc wg potrzeby)
    pól kostki masła smietankowego
    zioła prowansalskie-2 łyżeczki

Grillowane tosty z masełkiem ziołowym własnej produkcji - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • ucieramy masło z ziołami 1. 6 LETNI Kubuś-wielbniciel szybkiej jazdy na rowerze zaprasza na pyszne tosty grillowane:
    Do masła w temp pokojowej dodajemy zioła prowansalskie.Ucieramy na gładko.
  • smarujemy masełkiem 2. Tosty grillujemy,po kilka minut każdą strone,pilnujey zeby za bardzo się nie przypaliły.Gotowe tosty jeszcze ciepłe smarujemy masełkiem ziołowym.

Porady

Mozemy uzyc innych ziól,mozemy tez dodac przecisniety przez praske czosnek,uzyskamy wtedy inny smak masełka.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy