Grillowana ryba z musztardą i limonką

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Przepis z kuchni Bahamów

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - filety z lucjana czerwonego - u nas filety z dorsza: 8 sztuk
    - masło: 10 dekagramów
    - posiekana cebula: 2 sztuki
    - roztarte ząbki czosnku: 2 sztuki
    - sok z limonek: 2 sztuki
    - musztarda: 3 łyżki
    - sól i pieprz do smaku: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Grillowana ryba z musztardą i limonką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na rozpuszczonym maśle podsmażyć cebulę, dodać czosnek, sok z limonki, musztardę, sól i pieprz. Sosem posmarować filety i grillować.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować