Gołąbki w stylu tureckim

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Średni

Gołąbki z mięsem wołowym, przyprawami i sosem pomidorowym na sposób turecki

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Średni

Składniki:

  • Kapusta 1 szt
    Mielona wołowina 500 g
    Ryż 250 g
    Pietruszka 50 g
    Oliwa 10 g
    Przecier pomidorowy 10 g
    Czosnek 2 ząbki
    Sól, pieprz, słodka i ostra papryka
    Woda 1 l
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Gołąbki w stylu tureckim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Gołąbki  w Stylu Tureckim 1. Gołąbki w Stylu Tureckim

    1. Kapusta 1 szt
    2. Mielona wołowina 500 g
    3. Ryż 250 g
    4. Pietruszka 50 g
    5. Oliwa 10 g
    6. Przecier pomidorowy 10 g
    7. Czosnek 2 ząbki
    8. Sól, pieprz, słodka i ostra papryka
    9. Woda 1 l
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Wołowina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować