Gnocchi w sosie warzywnym

5 (1 ocen)

  • 60 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Gotowe półprodukty pozwalają przygotować pożywny obiad nawet w zabiegany dzień :)

  • 60 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 opakowanie faszerowanego gnocchi, u mnie z pomidorami i mozzarellą
    20 g suszonych pomidorów bez oleju
    1 kulka mozzarelli light
    400 ml passaty pomidorowej
    400 g pieczarek
    150 g cukinii
    1/2 papryki
    1 marchewka
    sól, pieprz
    słodka i ostra papryka
    zioła prowansalskie
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Zapiekanki Sos warzywny

Gnocchi w sosie warzywnym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa pokroić, zalać passatą i gotować całość około 20 minut, aż nadmiar płynu odparuje. Doprawić do smaku. W naczyniu do zapiekania ułożyć gnocchi, zalać sosem, posypać startą mozzarellą i zapiekać przez 30 minut. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki Cukinia Papryka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować