Galaretka z kwaśnego mleka

4.5 (191 ocen)

  • 15 min

...

  • 15 min

Składniki:

  • •KWAŚNE MLEKO 1 L
    •PÓŁ SŁOIKA ULUBIONEGO DŻEMU
    •2 ŁYŻKI CUKRU
    •2 DKG ŻELATYNY
Wystaw ocenę:

4.5 (191 ocen)

Zobacz również:

Desery

Galaretka z kwaśnego mleka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. MLEKO DOBRZE ROZTRZEPAĆ Z CUKREM I DŻEMEM.ŻELATYNĘ ZALAĆ WRZĄCĄ
    WODĄ (100 ML) PRZESTUDZIĆ I WLAĆ DO MLEKA. WYPORCJOWAĆ I ZOSTAWIĆ DO
    ZESTALENIA.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować