francuskie pizzerinki

0 (0 ocen)

Pokrojone w małe kawałeczki nadają się na każdą imprezę.

Składniki:

  • opakowanie dużego ciasta francuskiego
    300g mięsa mielonego
    pół opakowania keczupu pikantnego
    cebula
    puszka kukurydzy
    10 plastrów sera Goudy
    dowolne przyprawy

Francuskie pizzerinki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • smarujemy... 1. Na cieście rozsmarowujemy keczup.
  • image-0b78n6e 2. Układamy plastry sera.
  • image-1m3qhae 3. Cebulę kroimy w kostkę, smażymy z mięsem, doprawiamy. Rozsmarowujemy na cieście.
  • image-0dkch1i 4. Posypujemy groszkiem konserwowym.
  • 5. Kroimy na kawałki( wielkości plastra sera). Pieczemy ok 20 min w 180 stopniach C.

Komentarze

Podobne przepisy