Francuskie krążki z serem i szynką

4.5 (199 ocen)

  • 30 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Szybka i smaczna przekąska nie tylko na imprezę,śmiało można je zabrać na drugie śniadanie do szkoły lub pracy.

  • 30 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
    100 g szynki w plastrach
    150 g sera żółtego w plastrach
    keczup
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Szynki Przekąski

Francuskie krążki z serem i szynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ciasto francuskie rozwinąć,posmarować keczupem.
    Ułożyć na nim obok siebie najpierw plastry sera,a nim plastry szynki.
    Następnie całość zwinąć w roladę.
    Roladę pokroić na krążki o średnicy 2 cm.
    Pokrojone kawałki ułożyć na blaszce do pieczenia,wyłożoną papierem.
    Piec w temperaturze 200 stopni około 20 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ciasto francuskie Sery Szynka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować