FILET DROBIOWY NA PARZE Z WARZYWAMI

4.49 (174 ocen)

  • 20 min

Danie szybkie do przygotowania, a co najważniejsze mało kaloryczne i zdrowe

  • 20 min

Składniki:

  • 60 dag piersi z kurczaka
    zioła prowansalskie
    pieprz biały mielony
    sól morska
    opakowanie mieszanki bukiet 9 warzyw -można też użyc świeżych warzywa: brikuł, kalafior, marchewką, fasolak szparagowa,papryka...
Wystaw ocenę:

4.49 (174 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Filet drobiowy na parze z warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Piersi kurczaka rozcinamy wzdłuż na pół, lekko rozbijamy oprószamy ziołami prowansalskimi i białym pieprzem. Wykładamy do tacki naczynia do gotowania na parze. Na drugi poziom wykładamy warzywa które oprószamy solą i białym pieprzem. Ustawiamy parowar na 15 minut. Po tym czasie cieszymy sie aromatycznym obiadkiem. Podajemy z ziemniaczkami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna

Podobne przepisy

To może cię zainteresować