REKLAMA
zawsze szybko znika ze stołu na rodzinych imprezach
(średnia 0 z 0 głosów)
Pyszniutki kurczak faszerowany mięsem mielonym, możemy podawać jako wędlinka do pieczywa, lub na gorąco z ziemniakami.
Pyszny,soczysty kurczak pieczony w rekawie,z pysznym srodkiem.
Wystarczy trochę zręczności i czasu, by przygotować coś specjalnego; faszerowanego kurczaka bez kości. Mięso jest soczyste, aromatyczne, smaczne, łatwe do porcjowania.
Tak przygotowanego kurczaka polecam na niedzielny obiad oraz na uroczyste przyjęcia a smakuje równie dobrze na ciepło jak i na zimno.
Nigdy nie słyszałam o faszerowaniu i pieczeniu kurczaka z makaronem, więc postanowiłam sprawdzić, jak smakuje . Mogę śmiało powiedzieć, że jest przepyszny, polecam wszystkim!
Na mój 100 przepis chciałam zrobić coś pysznego,padło na kurczaka:)))Wyszedł przepyszny:))
Komentarze