Faszerowany comber z królika ze szparagami i marchewką

  • wyświetlono: 556 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Pyszny na obiad

Anyzkowo

Składniki


500g comber z królika,
zielone szparagi,
młoda marchew,
sól,
pieprz,
papryka czerwona słodka,
olej.

Polecane:


Sposób przygotowania przepisu:

Faszerowany comber z królika ze szparagami i marchewką

  • 1. Mięso opłucz i osusz ręcznikiem papierowym. Delikatnie natnij w miejscach tak aby było równej grubości. ( najlepiej aby powstał równy płat mięsa ). Posyp solą, pieprzem i papryką. Ułóż na każdy kawałek mięsa szparagi oraz pokrojoną wzdłuż marchew. Zwiń w roladkę. Zwiąż sznurkiem spożywczym i smaż na rozgrzanym oleju z każdej strony.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

marchewkakrólikSzparagiszybki_obiad
 

Komentarze

Podobne przepisy

Quiche ze szparagami i kabanosem

Dodane przez: Kloruś

Quiche ze szparagami i kabanosem

Quiche to w naszej rodzinie bardzo...

Risotto ze szparagami i kurczakiem

Dodane przez: Cukiereczek

Risotto ze szparagami i kurczakiem

To pomysł na wiosenny obiad w stylu...

Papryka faszerowana mięsem,ryżem i marchewką

Dodane przez: martula85

Papryka faszerowana mięsem, marchewką i ryżem

Paprykę możemy faszerować różnymi...

Omlet ze szparagami i pomidorami

Dodane przez: Kloruś

Omlet ze szparagami i pomidorami

Bardzo puszysty i wysoki omlet...

Sajgonki ze szparagami i ryżem

Dodane przez: Iwona75

Sajgonki ze szparagami i ryżem

Chrupiące rolki nadziewane warzywami...

Panierowane roladki z kurczaka ze szparagami i żółtym serem

Dodane przez: beciiaaa

Panierowane roladki z kurczaka ze szparagami...

Szybkie, smaczne, proste w wykonaniu....