Składniki:
1. 8 parówek
2. ½ małej cukinii
3. 1 mała cebula
4. ½ papryki
5. 1 pomidor
6. Garść startego sera
7. 3 ogórki konserwowe
8. 1 łyżeczkę keczupu
9. Sól
10. Pieprz
Sposób przygotowania przepisu:
Faszerowane parówki
1.
Zaczynamy od sparzenia pomidora, następnie wszystkie składniki (cukinia, cebula, papryka, pomidor, ogórek konserwowy) kroimy na maleńką kostkę. Gotujemy przez 5 minuty na małym ogniu, dodajemy garść sera oraz doprawiamy pieprzem i solą. Parówki przecinamy wzdłuż, ale nie do końca tworząc kieszonki do których nakładamy farsz. Zapiekamy w piekarniku w tem 180’ około 15 minut.
Smacznego
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze