faszerowane jajka

  • wyświetlono: 1452 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Faszerowne jajka , pyszne na kazda kolacje.

PolskaGotuje
  • 2 porcje
  • Łatwy

Składniki

- jajka: 4 sztuki
- makrela wędzona: 0.5 sztuki
- cebula: 1 sztuka
- sól pieprz: 1 szczypta

Sposób przygotowania przepisu:

faszerowane jajka

  • 1. Ugotowane jajka przekrawamy wzdłuż i wyjmujemy zoltka. Z zoltek i makreli robimy paste, dodajac cebule pokrojona w kostke i pieprz. Taka pasta faszerujemy jajka.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

Jajka faszerowanejajka_wielkanocne

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: agarybak76

Jajka faszerowane łososiem

Jajka można faszerować na różne...

Faszerowane jajka

Dodane przez: Gosia123

Faszerowane jajka

Jajka z pysznym nadzieniem. Idealnie...

Jajka faszerowane

Dodane przez: Antolka

Faszerowane jajka

Istnieje wiele rodzajów farszy...

image-22dvfv5

Dodane przez: TasteTherapy

Jajka faszerowane tuńczykiem

Powoli zbliżają się święta ! Niezaprzeczalnie...

image-1mo1iq2

Dodane przez: katarzynka455

Faszerowane jajka w galarecie

Jajka troszkę inaczej może troszkę...

Jajka faszerowane tuńczykiem

Dodane przez: bogusia82

Jajka faszerowane tuńczykiem

Bardzo lubię jajka faszerowane...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE