Faszerowane jajka

  • wyświetlono: 601 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Istnieje wiele rodzajów farszy do jajek. Wszystko zależy w zasadzie od naszych upodobań i pomysłowości. Faszerowane jajka są przekąską dziecinnie prostą, za to szybko znikają z talerzy.

Antolka

Składniki

jajka, 4 plasterki szynki, ćwiartka papryki, majonez, sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Faszerowane jajka

  • 1. 1. Gotujemy jajka na twardo, obieramy ze skorupek.
    2. Szynkę oraz paprykę kroimy drobniutko. Dodajemy dużą łyżkę majonezu, doprawiamy do smaku solą, pieprzem.
    3. Jajka kroimy na połówki, nakładamy po łyżeczce farszu.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodyszkola_babcimama_mnie_nauczylaJajkaJajka faszerowanejajka z sosem paprykowym

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka faszerowane groszkiem

Dodane przez: edytaha

Jajka faszerowane groszkiem

Wiosenne, zielone jajka faszerowane...

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: agarybak76

Jajka faszerowane łososiem

Jajka można faszerować na różne...

Faszerowane jajka

Dodane przez: Gosia123

Faszerowane jajka

Jajka z pysznym nadzieniem. Idealnie...

image-1mo1iq2

Dodane przez: katarzynka455

Faszerowane jajka w galarecie

Jajka troszkę inaczej może troszkę...

Jajka faszerowane tuńczykiem

Dodane przez: bogusia82

Jajka faszerowane tuńczykiem

Bardzo lubię jajka faszerowane...

image-22dvfv5

Dodane przez: TasteTherapy

Jajka faszerowane tuńczykiem

Powoli zbliżają się święta ! Niezaprzeczalnie...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE