Jajka faszerowane musztardą i majonezem

4.49 (185 ocen)

  • 15 min

Super pomysł na szybkie i smaczne podanie jajek z interesującym farszem

  • 15 min

Składniki:

  • Jajka (np 4), 1 łyżeczka musztardy, 1 łyżeczka majonezu
Wystaw ocenę:

4.49 (185 ocen)

Jajka faszerowane musztardą i majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo.
  • 2. Ugotowane jajka obrać, przeciąć na pół i wyciągnąć żółtka.
  • 3. Żółtka wymieszać z musztardą i majonezem.
  • 4. Łyżeczką włożyć farsz do białek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Musztarda

Komentarze

Zobacz inne z:

Święta

Podobne przepisy

To może cię zainteresować