Fasolowe roladki

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Roladki ze schabu z fasolką szparagową oraz aromatycznym koperkiem

  • 30 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • • ½ kg schabu
    • 20 dag fasolki szparagowej
    • 1 serek śmietankowy
    • ½ pęczka koperku
    • 2 jajka
    • Bułka tarta do panierki
    • Olej do smażenia
    • Sól
    • Pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Rolada Dania główne Roladki

Fasolowe roladki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • fasola 1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
    Z fasoli obcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie.
    Serek mieszamy z posiekanym koperkiem.
    Każdy plaster mięsa smarujemy serkiem i układamy trochę fasoli.
  • roladki 2. Zwijamy w roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej
    Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
  • roladki 3. Roladki gotowe. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Schab Fasola

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Smażenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować