Fasolowa salsa

0 (0 ocen)

  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Mój przepis na pyszne śniadanie i sałatkę w jednym. Zdrowa i pełnowartościowa przekąska.

  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - fasola czerwona konserowa: 0.5 puszki
    - kukurydza konserwowa puszka: 0.5 puszki
    - groszek konserwowy-puszka: 0.5 puszki
    - oliwa: 3 łyżki
    - cebula: 0.5 sztuki
    - ogórki konserwowe: 2 sztuki
    - sos grecki do sałatek: 1 łyżka
    - czosnek niedźwiedzi suszony: 1 łyżeczka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Fasolowa salsa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa z puszki płuczemy na sicie.
    Przekładamy do miski.
  • 2. Cebulę i ogórki kroimy w kostkę, dodajemy do warzyw puszkowych.
    Obsypujemy je sosem, zalewamy oliwą, Doprawiamy pieprzem.
  • 3. Podajemy na kremowym chudym twarożku kanapkowym ( można zmiksować też twaróg z kostki z odrobiną jogurtu naturalnego) Dekorujemy zieleniną.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować