PrzyslijPrzepis.plhttp://www.przyslijprzepis.pl/images/logo.png19874Fasolka z jajkamihttps://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/recipe/0002/54/d511371f31a1e3fb2b4bdfbed537c56eb22f016d.jpeg410308http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/fasolka-z-jajkami-4
- fasolka szparagowa: 50 dekagramów
- cebula: 2 sztuki
- masło: 10 dekagramów
- gałązki zieleniny np. kolendra, koperek, bazylia: 2 sztuki
- jajka: 2 sztuki
- czosnek: 3 ząbki
- sól i pieprz do smaku: 1 szczypta
Sposób przygotowania przepisu:
Fasolka z jajkami
1.
Fasolki pokroić na 3 - 4 części. Podlać małą ilością wody i dusić. Kiedy woda wyparuje dodać posiekaną cebulą i masło. Smażyć na wolnym ogniu. Dodać zieleninę. Fasolkę zalać jajkami. Przykryć i dusić 5 minut bez mieszania.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze